Café 2018-06-24T19:59:31+00:00

Café

Welkom in ons café! Een gezellig ouderwets bruin cafe, waar de authentieke sfeer van een klein dorpscafé nog leeft. Geen groots, modern concept, maar de ongedwongenheid van de “ouderwetse kroeg”. Dat is wat u in cafe het centrum kunt verwachten.

U kunt bij ons genieten van de lekkerste wijn, fris, mixdrankjes en sterke dranken, of gewoon een heerlijk glas Hertog Jan van de tap. Het bier waarvan de orginele brouwerij op slechts 7 kilometer afstand ligt! Zo af en toe hebben we ook een heerlijk speciaal bier op de wisseltap, zoals een heerlijk fris wit biertje in de zomer, of een karaktervol herfstbock in Oktober. Daarnaast hebben wij nog 22 andere speciaalbieren voor u op de fles, van een bekende leffe tot een regionaal gebrouwen biertje.

Ons cafe is een echt dorpscentrum. Het dient niet alleen als cafe, maar ook vele verenigingen voor jong en oud vinden hier hun thuis. Neem bijvoorbeeld de dart club, en de biljarters die voor een ouderwets gezellig stukje cafésport zorgen. Voor de ouderen is er elke donderdag avond sjoelen, of de jeugd van de voetbalvereniging die bij uitwedstrijden hier verzamelen, en weer terugkeren. Maar ook de carnavalsvereniging die voor en na verplichtingen vaak hier te vinden is. Kortom, gezelligheid voor jong en oud in een ongedwongen sfeer!

Ook heeft het centrum de beschikking over een klein zaaltje. Dit zaaltje is uitermate geschikt om een vergadering of verjaardag te houden, maar ook prima geschikt voor een cursus of een presentatie, waarbij een combinatie met een lunch of zelfs een diner zeker tot de mogelijkheden behoren. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden! ook als u een grotere partij hebt is er een optie om het gehele cafe met zaal af te huren!

WhatsApp Image 2017-12-15 at 09.03.04 (8)