Over ons 2018-12-08T14:18:32+00:00

Over ons

Een jonge uitbater die samen met zijn moeder de uitdaging van de horeca aan is gegaan gecombineerd met een jong team van enthousiaste mensen die met een glimlach voor u klaar staan. Dat zijn wij!

U kunt bij ons terecht voor een lekker kopje koffie met een stukje Limburgse vlaai, een (speciaal) biertje of ander drankje, De beste Frietjes en snacks,  en Lekkere menu’s of schnitzels.

Ook beschikken wij over een zaaltje. Dit is een prima locatie om een vergadering of familiefeest te houden. sfeervol aangekleed, en eventueel te voorzien van een beamer, of tv om uw presentatie op te geven.

Heeft u grotere feesten of partijen? dan is er natuurlijk ook de optie om ons gehele café af te huren. Neem hiervoor contact met ons op middels het contact formulier op deze site, of via Hetcentrumwellerlooi@gmail.com.

Ons team

Sinds 3 september 2016 zijn Guido en Berthe Jans de uitbaters van Café en Cafetaria Het Centrum in Wellerlooi. Ze zijn met veel plezier in hun werk begonnen aan deze uitdaging. Want ja, een eigen horecazaak in deze tijd is een echte uitdaging!

Guido is geboren en getogen in Wellerlooi. Sinds juli 2018 runt hij de zaak met zijn moeder Berthe. Samen zijn zij vastberaden door met goede kwaliteit en gastvrijheid dit bedrijf tot het beste café en cafetaria van de regio te maken.

Dat kunnen zij natuurlijk niet alleen. Een team van 9 jonge, enthousiaste medewerkers staat voor u klaar om u te voorzien van de beste frietjes, snacks,  en heerlijke menu’s, of de lekkerste drankjes in het café. Sommige zijn net begonnen met werken, terwijl anderen al jaren een bekend gezicht in café of cafetaria zijn.

( Team foto )